| |

PW Residence

Introduction

Designed within a 40m x 35m lot, the residence is a testament to the symphony of architecture and nature. It occupies only half of the available space, intentionally framing the untouched landscape in a mesmerizing dialogue between the built and the natural.

The house itself stands as a modern marvel; a self-contained haven integrated with its own pocket of nature within its architectural confines. Each room is thoughtfully designed to welcome streams of natural light through strategically placed windows and skylights, fostering an intimate connection with the surroundings. Inside this residence, the boundaries of indoor and outdoor living seamlessly dissolve. This design philosophy fosters a fluid interplay, blurring the lines between what is traditionally considered inside and outside, resulting in an immersive and harmonious living experience.

LOCATION

Surabaya, West Java

YEAR

2021

RT Mansion